Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Havsa'da 1. Olağan Genel Kurulu Yapılacak

iyi Parti genel merkezinin aldığı karar doğrultusunda kuruluşunu tamamlamış ilçelerimizde 10-11 şubat 1.olağan genel kurul yapılacak.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2018 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2018 11:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Havsa'da 1. Olağan Genel Kurulu Yapılacak

Sertkan YILMAZ

    Bu doğrultuda Havsa iyi parti teşkilatı'nda 10 Şubat 2018 Cumartesi günü Saat 10.00' da parti binasında 1. Olağan ge-nel kurulu yapılacak.
    iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yaptığı açıklamada, “Teşkilatımızda 10 şubat 2018 Cumartesi gü-nü Saat 10.00'da 1. Olağan genel kurulu yapılacak. 
    Hazirun listeleri 2 subat 2018 Cuma günü parti binamızda askıyı çıkıp 5 Şubat 2018  pazartesi askıdan inecektir. Tüm üye arkadaşlarımızı ve üye olmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz.iyi parti siyasi yelpazede merkezi temsil etmektedir.iyi parti merkezin sağında veya solunda değildir.iyi parti merkezin ta kendisidir.iyi parti halkın kendisi kurmuştur. Kurulalı henüz 3 ay olmasına  rağmen halkımızın desteğinı olağanüstüdür.
    iyi parti çok farklı siyasi gelenekten insanın aynı partinin çatısı altında gömleklerini çıkarmadan üzerlerinde vatan severlik ceketi ile yer aldıkları partidir. iyi parti kimsenin kendisinin yabancı veya öteki hissetmediği çok farklı siyasi geleneklerden gelen insanların ortak payda olan Türkiye sevgisi ve Türkiye'nin parlak geleceğinde birleştiği partidir. Biz normalleşmenin projelerin, çözümlerin, zaferlerin, huzurun, güven duygusunun Partisi olacağız ve hangi kesimde olursa olsun her bireyin umudu olacağız. iyi parti gücünü ve yetkisini türk milletinden alır tek gayesi Türk milletine hizmettir. 
    Türk milleti ve türkiyenin çıkarlarını herşeyden üstün tutar. iyi parti adaletin huzu-run güvenin normalleşmenin ve başarının adresidir. iyi parti Türk devletinin ülkesi ve milleti ile bölünmez bütünlüğüne ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye cumhuriyeti devletinin kuruluş ilkelerine sıkı sıkıya bağlı güçlendirilmiş demokratik parla-menter sistemi, kuvvetler ayrılığı hukukun üstünlüğünü esas alan demokratik sosyal ve laik bir devlet anlayışını hayata geçirmeyi tahattüt eder. 
    iyi parti bir halk hareketidir tüm halkımızı iyi partide beraber olmaya davet ediyor ve kongremize bekliyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.