Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa'da Kadın Hareketi

Havsa Belediye Başkanlığının girişimleri ile uzun zamandır faaliyete geçmesi için çalışmalar yürütülen, “Havsa Üretici Kadınlar Kalkınma ve Dayanışma Kooperatifi' nin kuruluş hazırlıkları için ilk toplantı dün gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 11:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa'da Kadın Hareketi

Nilay YILMAZ

    18 Ocak 2018 Perşembe günü  Saat 15.00'da Havsa Belediyesi Meclis Salonunda , Edirne Kadın Merkezi Danışma Derneği  (EKAME-DER) Başkanı Şahide Ağaoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda Havsa'lı kadınlar emeklerini birleştirmek için bir araya geldiler.
    Kooperatifle ilgili bir yol haritası belirlemek amacıyla yapılan toplantı sonrasında Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin; her zaman kadınlara destek olacaklarını, üretimin, el emeğinin değerlendirilmesi ve kadınıyla,erkeğiyle mutlu insanların yaşadığı bir Havsa yaratılması adına tüm gayretleriyle çalışacaklarını belirtti.
    Belediye Başkanı Oğuz Tekin'e göstermiş olduğu destek için teşekkür eden Havsa'lı kadınlar ,kendilerine böyle bir imkan sunulmasından dolayı mutlu olduklarını belirttiler.
    Toplantı sonunda ilçemize gelen EKAME-DER yöneticileri bu girişiminden dolayı Belediye Başkanı Oğuz Tekin'e teşekkür ederek kendi ürettikleri ürünleri takdim ettiler
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.