Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Yılın ilk Muhtarlar Toplantısı ve Halk Günü Toplantısı Yapıldı

ilçemiz Kaymakamlığı tarafından aylık olarak düzenlenen Muhtarlar Toplantısı ve Halk Günü Toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında 18 Ocak 2018 Perşembe günü (dün) gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2018 11:20
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2018 11:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Yılın ilk Muhtarlar Toplantısı ve  Halk Günü Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    2018 yılının ilk Muhtarlar toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ın katılımıyla 18 Ocak 2018 Perşembe günü (dün) Saat 10.00'da Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
    Toplantı'ya ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Jandarma Komutanı J.Üst.Teğ Mehmet Utku Davulcu,ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder, Daire Amirleri, Muhtarlar katıldı.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman bu hafta köy ziyaretleri kapsamında ilçemiz köylerinden Yolageldi ve Necatiye köyünü ziyaret ederek köydeki okullarda incelemelerde bulunduğunu köy muhtarlarına iletti ve köy muhtarlarından köyde yaşayan çocukların hangi okullarda eğitim görüyorsa oraya gidip yöneticilerinle konuşup incelemelerde bulunmasını söyledi.
    Havsa Kaymakamlığı ve Edirne Çevre Koruma Vakfının işbirliği ile ilkbahar'da köylerde çevre sorunları ile ilgili yardım yapılacak olduğunu gerek köy sokaklarına, gerek mezarlık ve muhtarlık yerlerinin çevre sorunları'nın giderilmesi konusunda bilgi verdi.
    Kaymakam Yunus Ataman, köy ve muhtarlarına köylerde yaşayan yardıma muhaç kişileri ayda bir iki defa  evlerinde ziyaret ederek yardım edilmesi konusunda istişare verdi.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman Sokollu Mehmet Paşa Hamamı restorasyon çalışmalarının bitmesinin beraberinde, ilçemize yeni Kaymakamlık binası ve Gençlik Merkezi yapılması ile ilgili önümüzdeki hafta görüşmek ve sonuçlandırmak için Ankara'ya gideceğinin bilgisini verdi.
    Devam eden program 18 Ocak 2018 Perşembe günü (dün) saat 11.00'da Halk günü toplantısı için ilçemiz köylerinden Osmanlı Köyü'nde gerçekleştirildi.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra taleplerin ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara gerekli talimatları vermesi ile toplantı sona erdi. 
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında yapılan Halk günü toplantısı her ay ilçemizde bir köyde yapılacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.