Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin'den Taşeron işçilere Kadro Müjdesi

ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin geçtiğimiz günlerde belediye bünyesinde görev yapan taşeron işçilerle bir araya gelerek taşeron işçilere kadro müjdesini verdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Tekin'den Taşeron işçilere Kadro Müjdesi

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yaptığı konuşmasında; “Her zaman olduğu gibi Havsa Belediyesi olarak bu süreçte de çalışanlarımızın yanındayız. Tüm işçi arkadaşlarımıza kadro gelecek olması, işçilerimi ve ailelerini olduğu kadar bizi de çok mutlu etti. işsiz kalacağım korkusu artık yok, sürekli işçi kadrosu tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun.
    Havsa Belediyesi olarak yasal düzenleme şartlarını elinde bulunduran herkesi kadroya alacağız. Süreçlerle ilgili devamlı bilgilendirmeler yapıyoruz. 
    Güvenlik soruşturması, yazılı veya sözlü sınavlar sonrası arkadaşlarımızın kadro geçiş işlemleri tamamlanmış olacaktır. Bu aşamalar sonrasında bütün taşeron işçilerimizin yasal hakları korunarak sürekli işçi kadrosuna geçişlerini sağlayacağız.Bölgesel hizmetlerin uygulanabilmesi amacıyla Belediyemiz tarafından kurulmuş, ''Havsa Taşımacılık inş.Hayv.San.ve Tic.Ltd.Şti. üzerinden bu arkadaşlarımız daimi Havsa Belediyesi personeli olacaktır.
    Bu sayede Belediye hizmetlerinde  de sürdürülebilir başarı sağlanacaktır. Bizim arkadaşlarımızdan tek isteğimiz '' daha verimli çalışmaları '' olacaktır.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.