Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Teşkilatı Gazeteciler Günü’nde Gazetemizi Ziyaret Etti

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve AK Parti Havsa ilçe Tanıtım Medya Birim Başkanı Emre Durkaya 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemiz BatıEkspres'i ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 12.01.2018 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2018 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Teşkilatı Gazeteciler Günü’nde Gazetemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ziyarette yaptığı konuşmasında; “ Gazetecilik mesleği, sorumluluk gerektiren, zor fakat onurlu mesleklerin başında gelir. Gazeteciler sadece çalıştıkları bölgenin gelişmelerini aktarmakla kalmaz çalıştığı bölgenin, yörenin ve döneminin kültürünü, ruhunu, bakış açısını da en iyi hisseden ve hissettiren deyim yerindeyse topluma ayna vazifesi gören ve buradan hareketle gördüklerini yorumlayarak toplumun ve bölgenin ihtiyaçları için bir anlamda toplumun sesi olan bir meslek ifa etmektedir. 
    Havsa Batıekspres gazetesi ve bünyesinde çalışan gazeteci arkadaşlarımız da kuruldukları günden bugüne bu görevlerini en iyi şekilde ifa etmektedirler. Havsa'da ne yapılmışsa onu halkımıza göstermiş ve anlatmışlar, hangi eksiği hangi yanlışı gördülerse de çekinmeden dile getirmişlerdir.
    Zor şartlarda Havsalı hemşehrilerimizin haber alma hakkına katkı yapan, düşünceleri ve yorumları ile halkımızı bilgilendiren, demokrasinin güçlenmesine her zaman fayda sağlayan, Dünyanın, ülkemizin, şehirlerin ve ilçemizin sorunlarını gündeme taşıyarak biz idarecilerin çalışmalarına yardımcı olan basın çalışanlarını gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar, zorlu ve meşakkatli görevlerinde başarılar dilerim.”dedi.
    BatıEkspres Gazetesi olarak kendilerine bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.