Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Havsa'da Bir ilk “Çekin Gönderin, Birlikte Çözelim”

Havsa Belediyesi olarak “WhatsApp iletişim Hattı” dönemi başladı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Havsa'da Bir ilk “Çekin Gönderin, Birlikte Çözelim”

Nilay YILMAZ

    Her gün gelişen ve büyüyen teknolojiye uyum sağlamalıyız” diyen Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin ;“ Havsa Belediyesi olarak bizde günümüz teknolojisine uygun olarak hareket etmeye özen gösteriyoruz. Tüm birimlerimizi adım adım teknolojiye entegre ediyoruz. Akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle birlikte birçok uygulama vasıtasıyla hayatımız kolaylaşmış durumda. iletişimin önemli bir ayağı haline gelen WhatsApp uygulamasını Havsa  Belediyesi olarak devreye aldık.Vatandaşlarımız Belediyecilik hzimetleri ile ilgili sorunları buradan iletebilir,daha hızlı ve etkin kontrolü sağlanacaktır,Havsa'mıza hayırlı olsun.
    Sosyal Belediyecilik anlayışıyla, hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini ön planda tutan Havsa  Belediyesi, halkın yönetime katılımının artırılması amacıyla uygulama alanlarını genişletiyor.
Vatandaşlarımızın Belediyecilik hizmetleri ile ilgili soru, görüş, şikayet ve önerilerini iletebilmeleri için akıllı mobil cihazlarda kullanılan “WhatsApp” uygulaması üzerinden oluşturulan iletişim hattımız 2018 başı itibarıyla devreye girdi.
    Havsa Belediyesi soru, görüş ve şikayetleri daha hızlı almak ve zamanında çözüm üretebilmek amacıyla iletişim uygulaması “WhatsApp” üzerinden bir iletişim hattı oluşturdu.
    Uygulamayı kullanan vatandaşlarımız 0530 304 90 29 numaralı telefondan Havsa Belediyesi WhatsApp iletişim hattına her türlü soru, görüş ve şikayetlerini fotoğraf ve konum bilgilerini de ekleyerek gönderebilecek.
    Havsa Belediyesi WhatsApp iletişim hattı 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetinde olacak.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.