Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa Kadın Kolları ilçe Kongresi Yapıldı

AK Parti'nin 30 Aralık Tarihinde yapılan il kongresi öncesi ilçelerde beklenen Kadın Kolları değişim hareketi 15 Aralık 2017 Cuma günü başlamış ve Havsa ilçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine Derya Tezcan atanmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa Kadın Kolları ilçe Kongresi Yapıldı

Sertkan YILMAZ

    AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına atanan ve kısa süre içerisinde güçlü bir yöne-tim oluşturan Derya Tecan, 6 Ocak Cumartesi günü gerçekleşen 5. Olağan Kadın Kolları Kongresi ile yönetimini tanıttı.
    100. Yıl iş Hanında bulunan belediye nikah salonunda gerçekleşen kongreye AK Parti il Başkan Vekili Mümine Konuk, il Kadın Kolları Başkanı Fatma Aksal,  AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, diğer ilçe kadın kolları başkanları ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı.
    Divan başkanlığını Esra Aksal'ın divan üyeliklerine Mediha Saygılı, Aysel Yurtsever ve Aynur Arslan'ın seçildiği kongrede tek aday olarak Havsa kadın kolları başkanlığına seçilen Derya Tezcan bir teşekkür konuşması yaptı.
    Tezcan konuşmasında; “Tüm katılımcı ve konuklarımıza hoş geldin diyorum. Bu görevi bizden önce yapmış çok değerli önceki dönem başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda hep birlikte omuza çalışmalarımızı hep birlikte sürdüreceğiz. Hedefimiz ilçemizi Ak Parti belediyeciliği ile tanıştırıp mutlu insan, yaşanabilir Havsa sloganıyla halkımızı bütünleştirip 2019 'da yerel seçimlerden zaferle çıkmaktır. Ben bu kongrede bana destek veren başta ilçe başkanım Av. Aydın Balkan ve yönetimine çok teşekkür ediyorum. Büyük Türkiye için Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Millet, Tek güç Hedef 2023 diyorum.” dedi.
    Derya Tezcan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Asil; Nazlı Duğru, Fatma Fidan, Saime Orhan, Aynur Arslan, Yeter Yılmam, Sevil Kıyar, Sevim Türkel, Nusret Erdoğan, Aysel Yurtsever, Şükran Olmaz, Emine Kıyar Argün, Esma Arda, Emine Kara, Canan Güler 
    Yedek; Emine Ellek, Selda Arslan, Hülya Bayer, Ömür Yılmam, Gözde Babatürk, Birsen Domurcuk, Lebibe Çokbaşkan

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.