Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Kan Bağışı Kampanyası Devam Ediyor

Kan bağışına dikkat çekmek amacı ile il Milli Eğitim Müdürlüğü ve Edirne Kızılay Kan Merkezi işbirliği ile yürütülen “Kan Ver Can Ver” projesi kapsamında ilçemizde kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2018 13:20
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2018 13:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Kan Bağışı  Kampanyası Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Güvenli kanın temin edilmesindeki sorunları gidererek toplum sağlığını iyileştirilmesine katkıda bulunmak, kan bağışına olan ilgiyi arttırmak, gönüllü kan bağışının önemine dikkat çekmek ve öğrencileri kan bağışı hakkında bilinçlendirerek ve bu konuda bir davranış biçimi geliştirmelerini sağlamak amacı ile düzenlenen kan bağışı etkinliği Ocak ayında ilçemizde devam edecektir. 
    4 Ocak 2018 ve 8 Ocak 2018 tarihlerinde öğrencilerimiz kan bağışı hakkında bilgilendirilmiş olup 9 Ocak ve 10 Ocak tarihlerinde de ilçemizde kan bağışı gerçekleştirilecektir.
    9 Ocak 2018 Salı günü 9.00-17.00 saatleri arasında Cumhuriyet ilkokulu ve Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi çok amaçlı salonunda, 10 Ocak 2018 Çarşamba günü ise  yine 9.00 – 17.00 saatleri arasında Abalar Ortaokulu ve Necatiye Şehit Engin Şahin Ortaokulu'nda kan alımı yapılacaktır.
     ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak; ihtiyacımız olduğunda her zaman yanımızda olan Türk Kızılay'ının kan bağış kampanyasına tüm velilerimizi, çalışanlarımızı ve halkımızı davet ediyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.