Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şerbettar Köyü'nde Çalışmalar Başladı

ilçemize bağlı Şerbettar köyünde bulunan ve son zamanlarda Yunanistan'da yaşayan insanlar tarafından sıkça ziyaret edilen tarihi çeşmenin eski haline getirilmesi konusunda gerekli çalışmalar başlatıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2018 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2018 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Şerbettar Köyü'nde Çalışmalar Başladı

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Kaymakamı Sn. Yunus Ataman, Edirne il Çevre Koruma Vakfı Müdürü Ali Eraslan  ve bir arkeolog  eşliğinde geçtiğimiz günlerde çeşmeyi yerinde inceledi.  Yapılacaklarla ilişkin yol haritasının belirlenmeye çalışıldığı ziyarette, Kaymakam Ataman, çeşmenin bulunduğu alanın çevre düzenlemesine ilişkin de bir takım tespitlerde bulundu. Bu doğrultuda en önemli adımlardan biri olan ve çeşmenin içinde bulunduğu alanı kapsayan dere ıslahı çalışmasının bir an önce yapılması gerektiğini belirten Kaymakam Ataman, konu ile ilgili DSi Bölge Müdürü ile görüştüklerini ve mevsim şartlarının iyileşmesiyle beraber  dere ıslahı çalışmalarının başlayacağını kaydetti. 
    Dere ıslahı çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle beraber çeşmenin restorasyonunun tamamlanmasıyla köyümü-zün dışardan gelen misafirlerini gönül rahatlığıyla ağırlayabileceğini ifade eden Kaymakam Ataman, çalışmaların hızla tamamlanması için yoğun bir şekilde çalıştık-larını söyledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.