Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Hayvan Pazarımızın Üzerinin Kapatılmasında Artık Geri Sayım Başladı”

ilçemizde her Cumartesi günü kurulan Trakya'nın en büyük hayvan pazarı olan Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarının üzerinin kapatılması konusunda Edirne Belediyesi'nden tam destek.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Hayvan Pazarımızın Üzerinin Kapatılmasında  Artık Geri Sayım Başladı”

Sertkan YILMAZ

    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile beraber ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ı da makamında ziyaret ettik.
    Burada ilçemizde yapılması planlanan projeler hakkında görüşülerek bilgi paylaşımında bulunuldu.Bu ziyaret kapsamında  bende ilçemizde her Cumartesi günü kurulan Trakya'nın en büyük hayvan pazarı olan Havsa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarının Yağmurdan, çamurdan ve çeşitli olumsuzluklardan hem vatandaş-larımız hem de hayvanlarımızı korumak için  üzerinin kapatılması konusunda Edirne Belediyesi Recep Gürkan'dan Edirne Belediyesi olarak her türlü destek ve katkı sağlayacaklarının sözünü aldım.
    Şahsım, meclis üyelerim,ilçe halkım ve hayvncılıkla uğraşan fedakar bölge çiftçilerim adına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve meclis üyelerine teşekkür ediyorum.
    Hayvan pazarımızın üzerinin kapatılmasında artık geri sayım başladı.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.