Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Teşkilatı Köy Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

Av. Aydın Balkan ilçe Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından yönetimi ile beraber başladığı ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Teşkilatı Köy Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi bu hafta da ilçemiz köylerinden Necatiye köyü ve Yolageldi köyüne ziyaret gerçekleştirdi.
    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan yaptığı açıklamada ; “ Seçildiğimiz günden bu yana hem köy ziyaretlerimiz hem vatandaşlarımızla diyaloğumuz artarak devam ediyor.
     Bu kapsamda Necatiye köyümüzde köy temsilcimiz Halim Evcil'i ziyaret edip köy kahvesindeki vatandaşlarımızla tanışıp sohbet ettik. Yine Yolageldi köyümüze gittik. Burada da köy muhtarımız Günay Tunç ve köy temsilcimiz Şefik Filiz'in ev sahipliğinde vatandaşlarımızla tanışıp sohbet ettik, sıkıntıları olanların sıkıntılarını dinledik, notlarımızı aldık.
     Çok verimli bir ziyaret oldu. Ziyaretlerimiz hız kesmeden devam edecek. Tüm hemşerilemizin elini sıkacağız, dertlerine ortak olup beraberce derman arayacağız. Aranan değil arayan, idare eden değil çözüm odaklı siyaset yapan bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.