Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

3 Noktaya Yolcu Bekleme Durağı Konulacak

ilçemiz Belediyesi, ilçemiz ve köylerinde vatandaşların hayatını kolaylaştıracak ve onların güvenliğini ön planda tutacak çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 11:44
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2017 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
3 Noktaya Yolcu Bekleme Durağı Konulacak

Nilay YILMAZ

     ilçemiz ve Edirne Belediyesinin ortaklaşa çalışması sonucunda D-100 Kara-yolu üzerinde bulunan ilçemize bağlı Oğulpaşa ve Abalar köy kavşaklarına ayrıca ilçemiz Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne yolcu bekleme durakları konulması için çalışmalar başladı.
    ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin gazetemize yaptığı açıklamad,”Kışın soğuk hava ve yağıştan yazında sıcak havadan vatandaşlarımızı ve köylerden okula gelen öğrencilerimizi korumak amacıyla  Oğulpaşa ve Abalar köy kavşaklarına ayrıca ilçemiz Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi önüne yolcu bekleme durakları konulması için ekiplerimiz çalışmalara başladı. Vatandaşlarımzın buralarda araç beklerken yaşadıkları sıkıntıları biliyoruz.
    Edirne Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız bu çalışmada en kısa zamanda 3 noktaya yeni yolcu bekleme duraklarını yerleştirmiş olacağız.Şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olsun diyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.