Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“250 KW lik Trafo 400 KW lik Trafo ile Değiştirildi”

ilçemize 250 KW lik trafo 400 KW lik trafo ile değiştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.12.2017 11:32
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2017 11:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“250 KW lik Trafo 400 KW lik Trafo ile Değiştirildi”

Nilay YILMAZ

     Geçtiğimiz hafta AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan TREDAŞ il Mü-dürü Alpay Karaer'i makamında ziyaret ederek ilçemizde kronikleşen elektrik sorunlarını dile getirmişti.Verilen sözler tutuldu ve sorunun giderilmesi için trafo değiştirildi. 
    Konu ile ilgili olarak gazetimize açıklama yapan AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan; “Geçen hafta Cumhuriyet Mahallemizdeki kronikleşen elektrik kesintisi sorunu ile ilgili TREDAŞ il Müdürümüz Alpay Karaer'i ziyaret ederek sorunun çözülmesini talep etmiştik. Kendileri de havaların iyi gitmesi halinde en geç 10 gün içinde yoğunluğu kaldıramayan 250 KW lik trafoyu 400 KW lik trafo ile değiştirerek bu sorunu çözmeye çalışacaklarını ifade etmişti. Nitekim Salı günü başlayan çalışma çarşamba günü sabahı biterek yeni trafo takıldı. Umarım yeni trafo mahallemizin ihtiyacını karşılayacaktır.
    Yine kendileri ile yaptığımız görüşmede, köylerimizde ve ara sokaklarımızda bulunan sokak lambalarıyla ilgili de sorunlarımız olduğunu kendilerine ilettim. Haftalara varan kesintiler olduğunu, vatandaşlarımızn bu konuda mağdur edilmemesi gerektiğini söyledim. Müdürümüz köy ve sokak lambalarının arızalarını doğrudan sistem üzerinden göremediklerini, bu arızalara haftalık denetimlerde raslanması durumunda müdahale edilebildiğini ve ancak doğrudan 186 arıza ihbar hattı üzerinden kendilerine ulaşıldığında soruna müdahale edebildiklerini belirtti. Vatandaşlarımızı da bu konuda ilgilendirelim. Sokaklarında yanmayan sokak lambası gördüklerinde derhal 186 no.lu hattı arayarak arıza kaydı oluştursunlar. Bu arıza kaydı ne kadar erken oluşturulursa, sorunun giderilmesi de o ölçüde hızlı olacaktır.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.