Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

CHP Havsa'da Hüseyin Özden Dedi

CHP'de ilçe başkanlarının belir-leneceği kongrelerin ilki 02 Aralık 2017 Cumartesi günü ilçemizde yapıldı. Uzun bir zamandan sonra CHP iki adayla ilçemizde heyecanlı bir seçim yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 15:52
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 15:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
CHP Havsa'da Hüseyin Özden Dedi

Nilay YILMAZ

    Hüseyin Özden ve Hasan Özel'in yarıştığı CHP Havsa ilçe kongresinde kazanan taraf Hüseyin Özden oldu.
    Kongrede 126 delegeden 124'ü oy kullandı. Seçimde Hüseyin Özden 63 oy, Hasan Özel ise 61 oy aldı. 2 oy farkla galip gelen Özden, CHP'nin yeni  ilçe Başkanı oldu. 
    CHP Havsa ilçe Kongresine Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan,il Başkanı Fevzi Pekcanlı, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan,ilçe Belediye Başkanları, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleriyle delegeler katıldı. 
    Seçim sonrası gazetemize açıklama yapan yeni ilçe Başkanı Hüseyin Özden gazetemize yaptığı açıklamada; “CHP de-ğişimin gücüdür.Üyelerimiz ve delegelerimiz değişim ve yeniliğe oy verdi.Bizlerde tabandan aldığımız güçle ilçemizde partimizin gücünü kaldığı yerden yukarılara taşıma adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Arkadaş-larımızdan aldığımız bu bayrağı sorumluluklarımızın bilinci içersinde daha yukarılara taşıyacağız.
    Partimiz ve ülkemiz için önümüzdeki 2 yıl çok önemli. Zaman birlik olma zamanı.Bugün burada aldığımız görevi Milletvekillerimiz,yerel yönetimlerimiz,il genel meclisi  ve partililerimizle uyum içerisinde  çalışarak önümüzdeki seçimlere bu anlayışla odaklanarak çalışacağız. CHP Türkiye’nin birleştirici gücüdür.Demokrasi şölenimize katılan tüm üye, delege ve misafirlerimize teşekkür ederim. “ dedi.
    Özden'in  listesi şu isimlerden oluştu: ilhan Aldemir, Hülya Değer, Selda Dölçek, Ceyhun Efe, Kaan Evren, Ayça Hacısalihoğlu,Ercan Kez, Basri Mercan, Onur Paslı, Hayrettin Turan, Nesrin Yavuz, Sebahattin Yıldırım.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.