Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Projenin Aralık Ayı içinde ihale Çalışmaları Yapılacak”

AK Parti AK Parti ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan ve yönetimi ilçemizde çözüm bekleyen konular ilgili kurumlara yaptığı ziyaretlere devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.12.2017 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2017 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Projenin Aralık Ayı içinde ihale Çalışmaları Yapılacak”

Sertkan YILMAZ

    Geçtiğimiz hafta Tredaş Müdürünü ziyaret eden AK Parti ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan ve yönetimi geçtiğimiz günlerde de DSi 111'nci Şube Müdürü Tahir Sarıca'yı makamında ziyaret ettiler.
    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ziyarete ilişkin yapmış olduğu açıklamada, “ Bugün Necatiye Köyü Muhtarımız Sn. Adem Yılmaz ve Belediye Meclis üyemiz Sn. Ahmet Uzun ile Necatiye - Bakışlar Menekşesofular(Edirne) köyleri dere ıslahı projesinin detaylarını görüşmek üzere D.S.i. nin ilgili biriminin yani 111. Şube'nin Müdürü Sn. Tahir Sarıca'yı ziyaret ettik.
     Abalar, Azatlı, Naipyusuf köylerimizde yapılan ve halen devam eden dere ıslah projelerinin devamı niteliğinde olan bu projenin inşallah aralık ayı içinde ihale çalışmaları yapılacak. Tabi bu proje yaklaşık 10.000.000,00 TL (On Milyon Türk Lirası) maliyeti bulan kapsamlı bir proje. 
    Necatiye köyümüzün ortasından geçen dere, kanalizasyon atıklarının birikmesi sonucu gerek sağlık açısından gerekse koku ve çevre temizliği açısından maalesef köy halkımız için önemli bir sorun teşkil etmektedir. 
    Amacımız uzun zamandır ihyaç duyulan ve yaklaşık 2 yıl önce çalışmalarına başlanan bu projeye ihalesi yapıldıktan sonra 2018 yılı içinde başlanması ve öngörülen sürede bitirilmesi. ” dedi.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.