Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Halk Günü ve Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman göreve başladığı ilk günden itibaren ilçemizde yaşayan vatandaşlara daha geniş bir şekilde ulaşabilmek, doğrudan temas kurmak ve muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerin alınabilmesi, gerekli değerlendirmenin yapılabilmesi amacıyla yaptığı her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar ve halk günü toplantısı 29 Kasım 2017 Çarşamba günü yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Halk Günü ve Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Mahalle ve köylerde yaşayan vatan-daşlarımızın istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü ve Muhtarlar toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında 29 Kasım Çarşamba günü yapıldı.
    29 Kasım 2017 Çarşamba günü Saat 10.00'da Havsa Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda  Muhtarlar Toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında  daire amirleri ,köy ve ilçe mahalle muhtarlarının katılımıyla gerçekleştirildi. Köylerde yaşayan çocukların hangi okullara gidildiğinin tespiti koyularak muhtarlar tarafından ziyaret edilerek bilgilenmeleri gerektiği ko-nusu muhtarlara aktarıldı.  Köy yollarının bozulması durumunda kara yolları tarafından asfalt taşı dökülerek giderilmesi hakkında çözüm önerileri istişare edildi. Devam eden  toplantı sohbet havasında muhtarların  talep ve görüşleri dinlendi. 
    Her ay düzenli olarak yapılan Muhtarlar günü toplantısı'nın sona ermesinin ardından Halk günü toplantısı  Saat 11.00'da Varoş Mahallesi'ndeki kıraathane'de gerçekleştirildi.
    Toplantı'ya ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Jandarma Komutanı J.Üst.Teğ  Mehmet Utku Davulcu, ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder, Daire Amirleri, Muhtarlar, ve  vatandaşlar katıldı. 
    Toplantı'ya katılan bayan vatandaşların el emekleriyle ürettikleri ürünlerin satışa sunulması ile ilgili desteklerini beklediklerini dile getirdiler. Ayrıca sosyal aktiviteler için kursların düzenlenebilmesi üzerine öneriler sunuldu. ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman bu doğrultuda Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kursların olduğunu talep halinde farklı kurslarında açılabileceğini dile getirdi.     Devam eden toplantıya Havsa Belediyesi adına katılım gösteren Temizlik işleri Müdürlüğü vatandaşlara Doğalgaz'ın  hala proje aşamasında olduğunu, en kısa zamanda hazırlıkların biteceğini vatandaşa hazır hale getirileceğinin ve  ardından Çöp konteynırı için çöp sorunların giderilmesi üzerine Soba küllerinin çöp konteynırlarının yanına çuvallanıp koyulması gerektiği bilgisini paylaştı. Ve yerel sorunlarla ilgili notlar alarak taraflara geri dönüşlerde bulunacağını bildirdi.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman Muhtarların ve vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra taleplerin ve sorunların çözümü için ilgili kurumlara gerekli talimatları vermesi ile toplantı sona erdi.ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında yapılan bu toplantılar her ay ilçemizin farklı mahallelerinde yapılmaya devam edilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.