Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hüseyin Özden CHP Havsa ilçe Başkanlığına Aday Oldu

CHP Havsa ilçe Başkanlığı yönetiminde görev alan, 2 dönem Belediye Meclis Üyeliği yapan ve halen Türk Hava Kurumu Şube Baş-kanı olan Hüseyin Özden CHP Havsa ilçe Başkanlığı'na bende varım dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 17:33
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 17:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Hüseyin Özden CHP Havsa ilçe Başkanlığına Aday Oldu

Sertkan YILMAZ

    Hüseyin Özden konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı yazılı açıklamada, “Üyesi olmakta gurur duyduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nin 02.12.2017 Cumartesi günü yapılacak Olağan Kongresinde ilçe Başkanlığı'na adayım.
    Cumhuriyet Halk Partisi; Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde; Anadolu ve Rumeli Müdafa-i Hukuk Cemiyetinin devamı olarak kurulmuştur.Türkiye'nin 94 yıllık ulu çınarıdır.Her zaman demokrasinin ve Cumhuriyetin sigortası olmuştur.
    Önümüzdeki iki yıllık süreçte yerel yönetimler, parlemento ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini yapacağız.
Üyelerimizin, delegelerimizin ve halkımızın değişim ve yenilik talepleriyle ilçe başkanlığına aday oldum.Değişim ve yenilikten kaçanlar geleceklerini kaybederler.Ben değil biz diyerek ortak akıl ile hep beraber ilçemize hizmet edeceğiz.
    Cumhuriyet Halk Partisi parti içi demokrasiyi özümsemiş tek partidir.Yapılacak tüm seçimlerde üye bazında seçim yaparak adaylarımızı belirleyeceğiz.
    Laik, özgür, hukukun üstünlüğüne inanan aydınlık bir Türkiye inşa etmek için tüm partililerimizi 02.12.2017 Cumartesi günü yapılacak Demokrasi Şölenine davet ediyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.