Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Teşkilatı Ziyaretlerine Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Ay-dın Balkan ve yönetimi göreve geldikleri ilk günden beri ilçemizdeki kurum ve kuruluşlara yaptıkları ziyaretleri hız kesmeden devam et-tiriyorlar.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 17:27
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 17:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Teşkilatı  Ziyaretlerine Aralıksız  Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Adeta sıkılmadık el çalınmadık kapı bırakmayacağız düşüncesi ile göreve geldikleri günden beri başlatmış olduğu ziyaretleri devam ettiriyorlar.
     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi ziyaretleri kapsamında ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü, Havsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ve ilçemizdeki taksi durağını ziyaret ettiler.
    24 Kasım öğretmenler günü münasebeti ile AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi geçtiğimiz günlerde ilçemiz Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan'ı makamında ziyaret ettiler.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan, “Ülkemizin en ücra yerlerinde türlü zorluklara rağmen fedakarca görev yapan öğretmenlerimizi desteklemeye, onların çalışma şartlarını daha da iyileştirmeye kararlıyız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği bu anlamlı günde, kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa e-den değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum. Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor,saygılarımı sunuyor, Havsamızın ve ülkemizin geleceği için çalışan ve emek veren öğretmenlerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum.”dedi.
    Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürü Özkan Fidan ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ilçe Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi daha sonra Havsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çam'ı makamında ziyaret etti.
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Havsa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Çam “AK Parti ilçe Başkanı Aydın Balkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ,görevlerinde başarılar diliyorum.“dedi. 
    ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan da, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, ilçemizde bulunan odalar ve kurumlar ile birlik ve beraberlik içerisinde va-tandaşlara iyi hizmet götürmeye çalışacaklarını belirtti. Bu ziyaret vesilesiyle Tüm havsalı emektar şoförlerimizin 30 Kasım Dünya Şoförler gününü kutlarım dedi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi daha sonra ilçemiz taksi durağını ziyaret ederek taksicilerle sohbet etti, sorunlarını dinledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.