Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz iyi Parti Kurucu Başkanı Hasan Aktaş Oldu

Meral Akşener liderliğinde geçtiğimiz ay kuruluşu ilan edilen iyi Parti'nin Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2017 17:25
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2017 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz iyi Parti Kurucu Başkanı Hasan Aktaş Oldu

Sertkan YILMAZ

    Geçtiğimiz ay kuruluşu ilan edilen iyi Parti'nin  ilçe Başkanlığını kurma görevi 29 Kasım 2017 Çarşamba günü tebliğ edilmesiyle  iyi Parti'nin  Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş oldu.
    Havsa iyi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş konuyla ilgili gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Aktaş yaptığı yazılı  açıklamada, “ iyi Parti Genel idare Kurulu Üyesi  Av. Mehmet Tolga Akalın ve  Edirne  iyi Parti il Başkanı Av. Mete Türkay tarafından Havsa iyi Parti ilçe Başkanlığını kurma görevi tarafıma tebliğ edilmiştir. 
    iyi bir Türkiye için yola çıkıyoruz, iyi insanlar iyi bir Türkiye için bir araya gelecek ve Türkiye iyi olacak iyi bir Türkiye için varız iyi bir Türkiye için  buradayız. iyi  Parti kimseden gömleğini çıkarmasını istemiyor. Kollarımız açtık sizi  bayram soframıza bekliyoruz. Nihayetinde iyi Parti olarak  “Türkiye iyi olacak” hedefi ile yola çıkıyoruz .
    Tüm vatandaşlarımızın masadaki yemeğe eşit kol mesafesinde oturacağı bir bayram sofrası kuracağız. Bu sofraya siz değerli hemşehrilerimizi davet ediyoruz ve   buluşmayı çok arzuluyoruz. Kapımız ve gönlümüz herkese açık olup üye kayıtlarımız başlamıştır.  
    iyi bir gelecek için bütün hemşehrilerimizi iyi partiye bekliyoruz. Parti binamız Varoş mahallesi Uzunköprü Caddesi No:9 da ( Bosch Bayi Yanı) hizmete açılmıştır. ilçemiz ve Türkiye için hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.