Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Genel Başkanı Akşener Cumartesi Günü ilçemize Geliyor

“iyi Parti Dinliyor” etkinlikleri çerçevesinde iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 18 Kasım Cumartesi günü ilçemize geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2017 11:49
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2017 11:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Genel Başkanı Akşener Cumartesi Günü ilçemize Geliyor

Sertkan YILMAZ

    iyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener 18 Kasım 2017 Cumartesi günü gerçekleştireceği Edirne programı kapsamında Saat:10.00'da ilçemize gelecek.
    iyi Parti Havsa Kurucu Başkanı Hasan Aktaş konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i 18 Kasım 2017 Cumartesi günü Edirne programı kapsamında Saat:09.30'da ilçemiz gişelerinden konvoyla karşılayacağız. Genel Başkanımız Saat:10.00'da ilçemize gelerek Hayvan Pazarımızı gezecek ve vatandaşlarla bir araya gelecek.
    Genel Başkanımız Sayın Meral Ak-şener bu kapsamda Ahlat'dan sonra Edirne'ye geliyor. Edirne'de bölgenin en büyük hayvancılık pazarı olan Havsa Hayvan Pazarını  ziyaret ederek hayvancıları ve tüccarları dinleyecek. Daha sonra Saat:11.00'da Edirne'de Lalezar'da bayanlarla bir araya gelecek.ilçemizden Saat:10.15'te Belediye önünden araçlar kalkacak olup ilçemizin tüm bayanları davetlidir.
    Genel Başkanımız Sayın Meral  Akşener'in Edirne'deki programı  esnaf ziyaretleri ile  Saraçlar  Caddesi'nde açılacak olan platformda iyi Parti'ye ilk üye kayıtlarını yapması ve Arasta , Alipaşa Çarşısını gezerek esnaflarla bir araya gelmesiyle sona erecek.”dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.