Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aşırı Kar Yağışı Hayatı Olumsuz Etkilemeye devam Ediyor

Yoğun kar yağışı ve etkili soğuklar hala devam ediyor. Hafta başında etkisini artırarak yağmaya devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.01.2017 20:23
Haber Güncellenme Tarihi: 13.01.2017 20:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Aşırı Kar Yağışı Hayatı Olumsuz  Etkilemeye devam Ediyor

    Yerlerdeki karların erimesine fırsat vermeden yeni yağışlar ilçemizde birçok yerde kar yüksekliğinin  yarım metrelere ulaşmasına yol açtı.
    Dondurucu soğuklar ve yoğun kar yağışı ilçemizde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor.
Yerden kalkmayan  görüntüsü kartpostalları anımsatan beyaz örtü soğuk havanın etkisiyle buzlanmaya dönüşüp yolda hem yayalara hemde araçlara zor anlar yaşatıyor. ilçemiz merkez ve köylerinde okullar bugünde tatil edildi. Üniversitede  Öğrencilerine de 2 Gün Tatil. Trakya Üniversitesi Rektörlüğü olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitim ve öğretime iki gün (2)  ara verildiğini duyurdu.
    Trakya Üniversitesi'nden yapılan açıklamada şöyle denildi; "Üniversitemiz Senatosunun almış olduğu karar doğrultusunda ilimizde yaşanan olumsuz hava koşulları nedeniyle Üniversitemizde eğitim ve öğretime 12-13 Ocak 2017 tarihleri itibari ile 2 (iki) gün süre ile ara verilmiştir. 
    Öğrencilerimize ders ve sınav telafileri ilgili tarihler bağlı bulundukları dekanlıklar veya müdürlükler tarafından bildirilecektir. Ayrıca Üniversitemizde görev yapmakta olan hamile ve engelli bireyler de idari izinli sayılacaktır" denildi.
Bugün Havalar Isınıyor
    Meteorolojinin bilgilerine göre 13 Ocak Cuma günü (bugün) uzun bir aradan sonra ilk defa en yüksek ve en düşük sıcaklık artı derece olarak ölçülüyor. 
    13 Ocak 2017 Cuma günü (bugün) en düşük sıcaklık 1, en yüksek sıcaklık ise 2 derece olarak ölçülürken hafta sonu sıcaklıkların 4 dereceye kadar yükselmesi bekleniyor.

Nilay YILMAZ
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.