Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Atatürk’ün 79'uncu Ölüm Yıldönümü

Milletimizin kurtarıcısı, devletimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin üzerinden 79 yıl geçti.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 11:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 11:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Atatürk’ün 79'uncu Ölüm Yıldönümü

Nilay YILMAZ

    Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 79. Yıldönümü olan 10 Kasım Cuma günü(bugün) bütün yurtta olduğu gibi ilçemizde de çeşitli tören ve etkinliklerle anılacak. 
    ilçemizde ilk tören 10 Kasım 2017 Cuma sabahı 08:45'da Hükümet Konağı önündeki Atatürk anıtına çelenklerin konulmasıyla başlayacak.
    Saat 09:05'te Belediye hoparlöründen verilen siren sesi ile birlikte saygı duruşunda bulunulacak. Bayrağımız istiklal Marşımızın ilk kıtasında yukarı çekilirken, ikinci kıtasında yarıya kadar indirilecek. 
    Anma programı saat 10:00'da Şehit Öğretmen Mehmet Birol Kız Teknik ve Meslek Lisesi Salonun’da başlayacaktır. Saygı duruşu akabinde istiklal Marşı okunacak. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın ardından Atatürk'ün Hayatı ile ilgili canlandırma gerçek-leştirilecek. 
    Atatürk’e Mektup, zeybek gösterisinin ardından program video gösterisi ile devam edecektir. Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ve öğrenciler tarafından oluşturulan koronun Bülbülüm Altın Kafeste,Atatürk Çocukları’nı seslendirmesinin ardından program Mustafa Kemal Seslense şiirinin okunması ile sona erecek.  
    BatıEkspres Gazetesi olarak Büyük Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 79'uncu Yıldönümünde O'nu bir kez daha özlemle, saygıyla, sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.