Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

HERMES ilkyardım Eğitimi Kursuna Katılan Kursiyerlere Sertifakaları Verildi

ilçemizde 12-13 Ekim 2017 tarihlerinde HERMES ilkyardım Eğitim Merkezleri tarafından Sağlık Bakanlığı Onaylı Sertifikalı Temel ilkyardım Eğitimini başarı ile tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.11.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
HERMES ilkyardım Eğitimi Kursuna Katılan Kursiyerlere Sertifakaları Verildi

Nilay YILMAZ

    12-13 Ekim tarihlerinde tamamlanan eğitim programı sonunda yapılan sınavda başarılı olanlar HERMES ilkyardım Eğitim Merkezi tarafından “ilkyardımcı Kimlik Kartı” ve “Temel ilkyardım Sertifikası” almaya hak kazandı.
    ilçemizde 23 kişi HERMES ilkyardım Eğitim Merkezleri tarafından Sağlık Bakanlığı Onaylı Sertifikalı Temel ilkyardım Eğitimi  Sertifakası  aldı.    
    HERMES ilkyardım Eğitim Merkezleri tarafından 08 Kasım 2017 Çarşamba günü Havsa Belediye Meclis Toplantı Salonu'nda ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ve ilkyardım Eğitmeni Yıldız Kakat tarafından Sertifikalar sahiplerine verildi.
    ilkyardım Eğitmeni Yıldız Kakat gazetemize yaptığı açıklamada, “Günümüzde en çok ihtiyaç duyulan eğitimlerden biri şüphesiz ilk yardımdır. Yaşamı boyunca bir insan, ilk yardımı gerektiren durumlarla her zaman karşılaşabilir. Havsa'da ilkyardım Eğitimi vermiş olmaktan çok mutluyum.
     HERMES ilkyardım Eğitimi belirli aralıklarda devam ediyor. Katılan arkadaşlara teşekkür ediyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.