Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Günay Özdemir ilçemizi Ziyaret Etti

Edirne Valisi Günay Özdemir, 31 Ekim 2017 Salı günü ilçemizi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 12:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 12:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Vali Günay Özdemir ilçemizi Ziyaret Etti

Nilay YILMAZ

    Edirne Valisi Günay Özdemir geçtiğimiz Salı günü ilçemize gelerek çeşitli incelemelerde bulundu. 
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, ilçe Jandarma Komutanı J.Üst.Teğ.Mehmet Utku Davulcu, ilçemiz Emniyet Müdürü Mahmut Güder ve Daire Amirleri tarafından karşılanan Vali Özdemir, ilçemiz  Kaymakamlığı'nı ziyaret ederek ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'dan bilgi aldı.
    Kaymakamlık ziyaretinin ardından, Havsa Cumhuriyet ilkokulu'nu ziyaret eden Vali Özdemir, okul hakkında bilgiler alarak sınıfları ve kütüphaneyi gezdi.Sonrasında Şahika Erkut Anadolu Lisesi'ni ziyaret eden Edirne Valisi Günay Özdemir burada öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Ziyareti sırasında Edirne il Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Özkan Fidan da Vali Özdemir'e eşlik etti.
    Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni inceleme fırsatı da bulan Vali Özdemir,Şehit Öğretmen Mehmet Birol Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi salonunda ilçemiz mahalle ve köy muhtarları, il Genel Meclis Üyeleri ve Daire Amirleri ile bir araya geldi. Köylerdeki yapılan çalışmalar, yürütülen projeler ve sorunlar hakkında bilgi alışverişinde bulunan Vali Özdemir daha sonra ilçemizden ayrıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.