Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2017 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2017 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan  Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    01 Kasım 2017 Çarşamba günü Abalar Köyü'ne giden AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi köy muhtarı Şerif Baştürk ve Abalar Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Ahmet Ciynaklı'yı  ziyaret etti.  
    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan konu ile ilgili yaptığı açıklamada; "Kooperatifleşme,birlikten doğan güçten planlı ve    organize    hareket    etme    talebinin    bir    ürünüdür. Çiftçilerimizin satıcı konumundaki şirketler karşısındaki güçsüzlüğünü bertaraf edebilmek ,zor zahmet elde ettikleri ürünlerinin hakkını tam anlamıyla alabilmeleri için güçlü kooperatiflere ihtiyacımız vardır. Bugün Havsa tarımımızın hedefi üreticimizin örgütlenme ve bilgi düzeylerini yükselterek verimliliği arttırmak, tarımda gelişen teknolojik imkanlara ulaşmak ve bu sayede ürün kalitemizi arttırıp, girdi maliyetlerimizi düşürmek ise, bu hususların tümünün 1973 yılında kurulan Abalar Köyü Kalkınma Kooperatifi gibi kooperatiflerimizin öncülüğünde olacağı inancındayım. Kalkınma köylerden başlamaktadır. Maalesef bugün köylerimizin yeterli kalkınamamasının nedenlerinin başında Avrupa Çiftçisi'nin birleşerek kurduğu güçlü kooperatifleşmenin ülkemizde vukuu bulmamasındandır. işsizliğin arttığı, tarımsal ve  küçük esnaf kesiminin sürekli kan kaybettiği ülkemizde sorunların çözümüne önemli katkı koyabilecek kooperatif örgütlere her zamandakinden daha fazla ihtiyaç duyulmaktadır.
iktidarımızın temsilcisi olarak, köylümüzle ele ele vererek inşallah gerek köylümüzün gerekse kooperatiflerdeki üreticilerimizin ve neticede köylerimizin sorunları beraberce aşacağız ve bu kapsamda her türlü hizmete hazırız" dedi.
    Abalar Köyü Muhtarı Şerif Baştürk ve Abalar Köyü Tarımsal Kalkınma Koperatifi Başkanı Ahmet Ciynaklı ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ilçe Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi 02 Kasım 2017 Perşembe günü Yenimahalle Muhtarı Ferudun Kıhrı'yı ziyaret etti.
Av. Aydın Balkan da ziyaret ile ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada; “Amacımız yönetimimizden seçtiğimiz mahalle koordinatörlerimizle vatandaşlarımızın sorunlarını muhtarlarımızın yardımı ile etkin ve verimli şekilde takip etmek. Vatandaşlarımız bir sorunu olduğu taktirde mahalle koordinatörleriyle  doğrudan 24 saat iletişime geçerek sorunlarını dile getirebilirler.”dedi.    
Yenimahalle Muhtarı Ferudun Kıhrı  ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek ilçe Başkan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi daha sonra ilçemize bağlı Köseömer Köyü'ne giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.