Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Devlet Hastanesinde Çocuk Doktoru Göreve Başladı

ilçemiz Devlet Hastanesinde uzun zamandır boş olan Çocuk Hastalıkları bölümünde Çocuk Doktoru göreve başladı.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2017 12:44
Haber Güncellenme Tarihi: 31.10.2017 12:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Devlet Hastanesinde Çocuk Doktoru Göreve Başladı

Sertkan YILMAZ

    ilçemiz Devlet Hastanesi Çocuk Hastalıkları bölümünde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Ahmet Yıldırım hasta kabulüne başladı.
    ilçemiz Devlet Hastanesi'nde çocuk doktorunun bulunmaması sebebi ile vatandaşlar çoğu zaman Edirne'ye   gitmek zorunda kalıyordu. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzman Doktor Ahmet  Yıldırım göreve başlamasıyla artık vatandaşlar çocuklarını Edirne'ye götürmek zorunda kalmayacak.
Uzm. Dr. Ahmet Yıldırım Kimdir?
    16 Nisan 1983 tarihi Ankara ili Polatlı ilçesi doğumlu. ilk ve Orta eğitimimi Aydın'da, lise eğitimini ise Ankara'da tamamladı. 2000 yılında Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tıp Fakültesini kazanarak eğitimime başladı.  Burada savaş cerrahisi başta olmak üzere birçok askeri kurs ve eğitime  katılarak  başarı ile tamamladı. 2006 yılında Sağlık Bakanlığı bünyesine geçerek Düzce Üniversitesi Tıp Fakülte-sinde eğitimine  devam etti.  2007 yılında Düzce Üniversitesi  Tıp Fakültesini dönem birincisi olarak bitirdi. 2008 yılından itibaren 2012  yılına dek  Havsa ilçe Hastanesinde çeşitli görevlerde bulundu. 2011-2012 yılları arasında yine aynı hastanede  Başhekim ve sağlık grup başkanı olarak görev yaptı. 2012 yılında girdiği Tıpta Uzmanlık sınavını kazanarak Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında ihtisasa başladı. 2017 yılı itibari ile bitirme sınavını başarı ile geçerek Uzman Doktor ünvanına erişti.Özel ilgi alanları müzik dinlemek, spor yapmak, motosiklet kullanmak olan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Ahmet Yıldırım  evli ve bir erkek çocuk babasıdır.
    Batıekspres gazetesi olarak ilçemiz Devlet Hastanesinde göreve başlayan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Ahmet Yıldırım'a yeni görevinde başarılar dileriz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.