Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan ilçemizi Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ilçemizi ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan ilçemizi Ziyaret Etti

Sertkan YILMAZ

    AK Parti Uzunköprü ilçe Teşkilatının 6. Kongresine katılmak üzere Edirne'ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ilçemiz esnafını ziyaret etti.
    Ziyaret kapsamında ilçemiz merkezinde bulunan esnafları ve kahvehaneleri dolaşan Karacan, vatandaşlarımızla sohbet ederek, ilçemiz ve bölgemiz ile ilgili vatandaşlarımızın istek ve sıkıntılarını dinledi. Bu konularla ilgili notlar aldı.
    Karacan ziyaret ile ilgili olarak,”Havsamızın esnafına ve vatandaşlarına  güler yüzlü sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederim. Anadolu'nun ve Trakyamızın misafirperverliğinin en güzel örneklerinden birini bizlere gösterdiler.Bizlerde bundan sonra Edirne'ye gelirken mutlaka Havsamıza uğrayarak ziyaretlerimize başlayacağız ve bu misafirperverliğin karşılığını Havsalı vatandaşlarımızla daha fazla istişare halinde olarak, daha fazla hizmet vererek göstereceğiz.”dedi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ise, “Sayın Genel Başkan Yardımcımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Havsamızın bundan sonraki dönemde devletimizden ve hükümetimizden beklentileri her zamankinden fazladır.
    Bu taleplerimizin dile getirilmesinde bu ziyaretler vesile olacaktır. Kendilerini Havsa'da görmekten çok memnunuz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.