Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Girişimci Yasemin Serdaroğlu Kendi işini Kurdu

Edirne'de KOSGEB tarafından açılan girişimcilik kursuna giden girişimci kadın Yasemin Serdaroğlu, kurs sonrası açtığı iş yerinde bayanların olmazsa olmazlarından olan çanta üretimi yaparak kendi işini kurdu.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 15:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Kadın Girişimci Yasemin Serdaroğlu Kendi işini Kurdu

Nilay YILMAZ

    Kadınların olduğu her yerde üretimin olduğunu belirten Jasmine firmasının sahibi Yasemin Serdaroğlu "Evde boş oturmaktansa bir şeyler üretmek istedim.Keyif alarak yaptığım bir iş.ilk başta evde kendime ve çevreme hediye olarak yaptığım çantalarımı , diktiğim ürünlerimi  satmak istedim. 1994 yılından beri girişimcileri destekleyen KOSGEB hepimiz için önemli.Önce KOSGEB tarafından açılın girişimcilik kursuna katılıp sertifika aldım. Daha sonra ilçemizde kendi ürettiğim çanta ve dikim ürünleri ürettiğim atölyem ile bu işe girdim. Çünkü ilimizde ve ilçemizde şuan benim yaptığım işi yapan bir işyeri yok." dedi.
    işyerini yeni açtığı için sipariş üzerine çalıştığını kaydeden Serdaroğlu, "Müşterilerimden  sipariş geliyor ve onları yapıyorum. Özellikle bayanlardan özel çanta siparişi alıyorum.”dedi.Kadınların evde oturmak yerine el becerilerini ortaya koyarak bir şeyler yapabileceğini söyleyen Serdaroğlu, "Kadınlar her işin üstesinden gelebilir. Biraz cesaret gerekiyor. Ben de kendime güvenip bu iş yerini açtım. Amacım iş yerimde başka kadınlara da iş imkanı sunmak.Aile ekonomisine katkıda bulunmak isteyen yetenekli tüm bayanların biraz cesaret ve KOSGEB desteği ile her şeyi başaracağına inanıyorum.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.