Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Teşkilatı Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı'nın 6'ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Av.Aydın Balkan ilçe Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından yönetimi ile beraber başladığı kurum ziyaretlerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2017 12:33
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2017 12:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Teşkilatı Kurum Ziyaretlerine Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi bu hafta da Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası'na ve Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ne ziyaret gerçekleştirdi.
     AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan  ve yönetimi bu hafta kurum ziyaretleri kapsamında Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain'i makamında ziyaret etti.
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldırım Sain,“AK Parti ilçe Başkanı Aydın Balkan ve yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor ,görevlerinde başarılar diliyorum.“dedi. 
    ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan da, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, ilçemizde bulunan odalar ve kurumlar ile birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlara iyi hizmet götürmeye çalışacaklarını belirtti.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan  ve yönetimi daha sonra Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'i Başkanı Refik Elmas'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Havsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'i Başkanı Refik Elmas, “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan konuşmasında, “Öncelikli olarak sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. ilçemizde bulunan kurumlarımızı teker teker ziyaret ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu ziyaretlerimiz devam edecek.
    Esnaflarımıza katkıda bulunmak, sorunlarını çözmek için kurumlarımızla olan çalışmalarımız artarak devam edecektir. ”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.