Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sokollu Mehmet Paşa Hamamı için Çalışmalar Başladı

Ortadoğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü, Kültürel Mirası Koruma Lisansüstü Programı'nda yürütülen 2017-2018 akademik yılı 1. Döneminde eğitim amaçlı projeler kapsamında konu olarak seçilen ilçemiz Sokollu Mehmet Paşa Hamamı restorasyonu ile ilgili olarak çalışmalar başladı.

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2017 15:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2017 15:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Sokollu Mehmet Paşa Hamamı  için Çalışmalar Başladı

Nilay YILMAZ

    Sokollu Mehmet Paşa Hamamı restorasyon çalışmaları için ön hazırlık ve inceleme yapacak olan ve aralarında çok değerli hocaların bulunduğu ekip 06 Ekim 2017 Cuma günü ilçemize gelerek çalışmalara başladılar.
    ilçemizde bulunan Mimar Sinan'ın eserlerinden Sokullu Mehmet Paşa Hamamı Restorasyonu ön hazırlık araştırma çalışması yapacak olan Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Kültür Mirası Koruma Lisansüstü Programı Akademik Personeli ve Öğrencileri ilçemiz  Kaymakamı Sayın Yunus Ataman'ı makamında ziyaret ederek konu hakkında bilgi paylaşımında bulundular.
    Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü Kültür Mirası Koruma Lisansüstü Programı Akademik Personeli ve Öğrencileri15 Ekim 2017 Pazar gününe kadar ilçemizde çalışmalara devam edecekler.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.