Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ak Parti Havsa ilçe Teşkilatı Kurum Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan ve yönetimi kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2017 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2017 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Ak Parti Havsa ilçe Teşkilatı Kurum Ziyaretlerine Hız Kesmeden Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı'nın 6'ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Av.Aydın Balkan ilçe Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından yönetimi ile beraber başladığı kurum ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.
    Geçtiğimiz hafta ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ı ve ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin'i ziyaret eden AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetimi bu hafta da Havsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ve Havsa ilçe Tarım Müdürlüğü'ne ziyaret gerçekleştirdi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan  ve yönetimi bu hafta kurum ziyaretleri kapsamında Havsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Eser’i makamında ziyaret etti.
    Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Havsa Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Eser “AK Parti ilçe Başkanı Aydın Balkan ve yönetimininin bizleri ziyaret etmeleri hepimizi mutlu etti. Kendilerine teşekkür ediyorum. Görevlerinde başarılar diliyorum.“dedi. 
    ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan da, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür ederek, vakfın çalışmalarını yakından takip ederek birlik ve beraberlik içerisinde vatandaşlara iyi hizmet götürmeye çalışacaklarını belirtti.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan  ve yönetimi daha sonra Havsa ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Kartal'ı makamında ziyaret etti.Ziyarette konuşan Havsa ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Yavuz Kartal, “Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan konuşmasında, “Öncelikli olarak sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz. Bizim için ilçemizde görev yapan kurumlar büyük önem arz ediyor. Bu sebep ile kurumlarımızı teker teker ziyaret ediyoruz. Önümüzdeki günlerde de bu ziyaretlerimiz devam edecek. Tarım ilçemiz ve bölgemiz için en önemli geçim kaynağı. Dolayısıyla Havsa ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüz de bölgemizin tarım bölgesi olması sebebi ile ençok istişare yaparak çalışacağımız kurumların başında geliyor. Çiftçimizin hükümetimizin tarım politikalarından en iyi şekilde yararlanmasına katkıda bulunmak, sorunlarını çözmek için kurumumuzla çalışmalarımız artarak devam edecektir. ”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.