Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Havsa ilçe Başkanlığında Görev Dağılımı Yapıldı

AK Parti Havsa ilçe başkanlığında yönetim kurulu görev dağılımını yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2017 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2017 10:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti Havsa ilçe Başkanlığında Görev Dağılımı Yapıldı

Nilay YILMAZ

    Ak Parti Havsa ilçe teşkilatında kongre sonrası parti içi görev dağılımı Av. Aydın Balkan başkanlığında yapılan toplantıda gerçekleştirildi. 
    Başkan Aydın Balkan, yönetim kurulunda yer alan her üyeye belirli görevler verdiklerini belirterek, "Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirdiğimiz kongre sonrasında hemen çalışmalarımıza başladık.Parti çalışmalarında verimliliğin artırılmasını planladık.Bununla birlikte tüm yönetim kurulu arkadaşlarımızın partimiz faaliyetlerinde istisnasız katılımını sağlamak ve ilçemizin her köşesinde bulunan vatandaşlarımıza ulaşmak amacıyla görev dağılımımızı yaptık. ilçemize hayırlı olsun. Bu görevi kutsal bilerek her türlü şartta ve zeminde ilçemiz için var gücümüzle, tüm kurum ve kuruluşlarımızla sivil toplum örgütlerimizle  birlik, beraberlik içinde çalışacağız ve yapmış olduğumuz çalışmalarla ilçemizi şu an olduğu konumdan daha üst seviyelere çıkarmak için mücadele edeceğiz" dedi.
Ak Parti Havsa ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan tarafından açıklanan görev dağılımı şu şekilde oluştu:
    Yön.Kur.Başkanı Aydın     Balkan, Teşkilat Başkanı Barış Uğuz, Seçim işleri Başkanı Arif Aykaç, Yerel Yönetimler Başkanı Selman Astürk, Siyasi ve Hukuki işler Başkanı Yavuz Tüzün, Tanıtım Medya Birimi Başkanı Emre Durkaya, Sivil Toplum ve Halkla ilişkiler Birim Başkanı Ömür Engin, insan Hakları Birim Başkanı Sabri Pehlivan, Ekonomi işleri Başkanı Ali Tuna, Mali ve idari işler Başkanı Tolga Avcı, Sosyal Politikalar Başkanı Hakan Cengiz, Dış ilişkiler Başkanı Erdem Çirik, Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkanı Seniha Arda, Ar-Ge Birim Başkanı Ümit Solmaz, ilçe Sekreteri Ceylan Ellek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.