Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Halk Günü ve Muhtarlar Toplantıları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Her ay düzenli olarak gerçekleştirilen muhtarlar ve halk günü toplantıları hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 11:07
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 11:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Halk Günü ve Muhtarlar  Toplantıları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Sertkan YILMAZ

    Mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü ve Muhtarlar toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında 28 Eylül Perşembe günü (dün) yapıldı.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında  daire amirleri ,köy ve ilçe mahalle muhtarlarının katılımıyla 28 Eylül 2017 Perşembe günü (dün) Saat 10.00'da Havsa Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda  Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. 
    Havsa Toplum Sağlığı merkezi uzmanları tarafından Köy su depolarının klorlanması hakkında çözüm önerileri istişare edildi.
    Havsa Toplum Sağlığı merkezi uzmanları tarafından ilçemiz köylerinde yurtdışından gelen çocukların aşı ve hastalık durumlarının muhtarlar tarafından takiplerinin yapılması ve konu ile ilgili olarak uzmanların bilgilendirilmesi konusunda uyarılar yapıldı. 
    ilçemiz köylerinden dört köy , komşu ildeki hayvanların şap hastalığı teşhisi konusunda önlemlerin alınması üzerine bilgiler verildi. Muhtarların  talep ve görüşleri dinlendi.
    Her ay düzenli olarak yapılan Muhtarlar günü toplantısı sona ermesinin ardından Halk günü toplantısı Saat 11.00'da Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kıraathane'de gerçekleştirildi.
    ilçemizde düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantısı, ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ın katılımıyla 28 Eylül 2017 Perşembe günü (dün) Saat 11.00'da Cumhuriyet Mahallesi'ndeki kıraathane'de gerçekleştirildi. 
    Toplantı'ya ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Jandarma Komutanı J.Üst.Teğ  Mehmet Utku Davulcu, ilçe Emniyet Müdürü Mahmut Güder, Daire Amirleri, Muhtarlar, ve  vatandaşlar katıldı.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman kurum amirleri ile birlikte vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra sorunların çözümü için ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatları verdi. 
    Devam eden program Havsa Belediyesi adına katılım gösteren Temizlik işleri Müdürlüğü vatandaşlara Pazar yerinin hala proje aşamasında olduğunu, en kısa zamanda hazırlıkların biteceğini vatandaşa hazır hale getirileceğinin bilgisini paylaştı. Programa iştirak eden vatandaşlar programın düzenlenmesinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu toplantıların her ay ilçemizin farklı bölgelerinde yapılmasına devam edilecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.