Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti ilçe Teşkilatından Kurum Ziyaretleri Başladı

AK Parti Havsa ilçe Teşkilatı’nın 6'ncı Olağan Kongresinde tek aday olarak seçimlere giren Av.Aydın Balkan ilçe Başkanlığı görevine seçilmesinin ardından kurum ziyaretlerine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 11:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
AK Parti ilçe Teşkilatından Kurum Ziyaretleri Başladı

Nilay YILMAZ

    Geçtiğimiz Pazar günü yapılan AK Parti Havsa 6'ncı Olağan Kongresinde AK Parti Havsa ilçe Başkanlığı'na seçilen  Av.Aydın Balkan ve yönetim kurulu üyeleri kurum ziyaretleri kapsamında ilk ziyaretlerini ilçemiz Kaymakamlığı ve ilçemiz Belediyesi’ne gerçekleştirdiler. Yeni seçilen AK Parti ilçe Başkanı Av. Aydın Balkan ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman’ı ve ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin’i makamında ziyaret ettiler. 
    Ziyarette konuşan ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman,”Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.
ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum.”dedi.
    AK Parti Havsa ilçe Başkanı Av.Aydın Balkan konuşmasında, “Öncelikli olarak ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman ve ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin’e sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederiz.Önümüzdeki günlerde kurum ziyaretlerine devam edeceğiz. Kurumlarımızla uyumlu bir çalışma sürecine girerek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti götürme çabası içersinde olacağız.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.