Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Tekin itfaiye Personelini Yalnız Bırakmadı

itfaiye Teşkilatı'nın kuruluşunun 91'nci yıldönümü münasebeti ile ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin itfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2017 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2017 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Tekin itfaiye Personelini Yalnız Bırakmadı

Sertkan YILMAZ

    Büyük bir özveriyle, gece gündüz demeden vatandaşların ve diğer canlıların yardımına koşan itfaiye personelinin 91'nci kuruluş yıldönümünü münasebeti ile ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin Edirne itfaiye Amiri Erdoğan Göbel ile beraber geçtiğimiz Salı günü ilçemiz itfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret etti ve kuruluş yıldönümlerini kutladı.
    Tekin yaptığı konuşmasında, “itfaiye Müdürlüğümüz belediyemizin en önemli birimlerinden bir tanesi. Sel, deprem, yangın, trafik kazası gibi hadiselerde olay yerinde olan arkadaşlarımız, zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin ve yılmadan görevlerini yerine getirmek için hazırlar. Göreve geldiğim günden bugüne kadar itfaiye Müdürlüğümüzün modernizasyonu için birçok çalışma yaptık. Bunu da büyük ölçüde tamamladık. Olaylara yetişmekte dakikliğinizden operasyonlarda gösterdikleri performansa kadar her çalışmalarını takip ediyorum.
     Başarılı çalışmalarından dolayı her birini ayrı ayrı tebrik ediyor, tüm itfaiye personelinin itfaiye Haftası'nı kutluyorum.”dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.