Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirne Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Irak sınırındaki modüler üs bölgesi çalışma alanına PKK'lı teröristlerce düzenlenen hain saldırıda şehit olan sözleşmeli er 25 yaşındaki Sercan Fidan, Edirne'nin Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde son yolculuğuna uğurlandı.Şehidi sonsuz yolculuğuna 10 bin kişi uğurladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2017 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2017 14:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Edirne Şehidini Son Yolculuğuna Uğurladı

Nilay YILMAZ

    Şehit Sercan Fidan'ın cenazesine Edirne Vali Vekili Engin Durmaz, Ak Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan ve Okan Gaytancıoğlu, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Keşan Belediye Başkanı Opr. Dr. Mehmet Özcan, Uzunköprü Belediye Başikanı Enis işbilen, ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Enez Belediye Başkanı Abdullah Bostancı,ve Edirne'nin yanı sıra çevre illerden otobüslerle yaklaşık 10 bin kişi katıldı.
    Şehit Sercan Fidan'ın Türk Bayrağı'na sarılı naşı Meriç ilçesine bağlı Küplü beldesinde baba evine getirilerek helallik alındı. Sercan Fidan'ın anne ve babası Refik- Zeynep Fidan ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Sercan Fidan'ın naşı daha sonra cenaze namazı için belde meydanına getirildi. Naaş dua ve tekbirlerle buraya getirilirken terör örgütüne lanet yağdırıldı.
    Edirne il Müftüsü Emrullah Üzüm tarafından kıldırılan cenaze namazın ardından Sercan Fidan'ın naşı tören mangası tarafından cenaze aracına kondu. Sercan Fidan'ın naşı  ellerinde Türk Bayrağı ile on binlerce kişinin katılımıyla belde mezarlığına götürülerek toprağa verildi.
    BatıEkspres gazetesi olarak şehit olan Sözleşmeli Er Sercan Fidan'a Allahtan rahmet, ailesine ve tüm yakınlarına baş sağlığı diliyoruz.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.