Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dolu Dolu Geçen Festivalin Ardından

ilçemiz Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve geleneksel hale getirilen “17.Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali “ 10 Eylül 2017 Pazar akşamı muhteşem bir final ile sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Dolu Dolu Geçen Festivalin Ardından

Nilay YILMAZ

    07 Eylül 2017 Perşembe günü saat 17.00'da kortej yürüyüşü ile başlayan ve dört gün süren festival boyunca, toplumun her kesimine hitap eden etkinlikler ve programlar gerçekleştirildi. 10 Eylül 2017 Pazar gecesi festivalin finalinde sahneye çıkan Sanatçı Edip Akbayram festivale yakışır bir final yaparak katılımcıları adeta mest etti.
    Büyük bir coşku ve kalabalıkla gerçekleşen festivalin ardından ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin gazetemize yapmış olduğu açıklamada, “Bu sene geçtiğimiz yıllara göre katılımın yüksek esnafımızın memnun, tarım emekçilerinin panellerimizden ciddi anlamda yararlandıklarını, akşam konserlerimizden de halkımızın memnun ve mutlu olduklarını, gözledik. Bunlarda halkımızla beraber bizleri de mutlu etti. 
    Bu mutluluk neşe, iyimserlik, günlük zorlukların sıkıntı ve streslerinden biraz uzaklaştırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  ilçemize yakışır, tanıtımın ve coşkunun en üst seviyede olduğu çok güzel bir organizasyon oldu. Göreve geldiğim ilk günden bu güne kadar amacım yaptığımız her organizasyonda bir öncekinden daha iyisini yapmak oldu. Bu düşünceyle Bu yıl 17'ncisini düzenlediğimiz Havsa Tarım Aletleri ve Hayvancılık Festivali'ni  titiz bir çalışma sonucu gerçekleştirdik. 
    Festivalin başladığı ilk günden itibaren coşkunun doruğa çıktığı anlar yaşadık.ilimizin,çevre ilçelerin ve hatta bölgemizin dikkatini ilçemize çekmeyi başardık.
    Festivalimizin organizesinde fikirleriyle, emekleriyle ve maddi destekleriyle bizleri yanlız bırakmayan ilçemizdeki kurum ve kuruluşlarımıza, esnaf ve sanayicilerimize ve her za-man olduğu gibi herşeyin en güzeline layık olan ilçe halkımıza teşekkür ediyor. Önümüzdeki yıl daha coşkulu ve güzel bir festivalde buluşmak dileğiyle, saygılarımızı sunuyoruz.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.