Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okullar Pazartesi Açılıyor

Öğrenciler 3 ay süren yaz tatili sonrası 18 Eylül Pazartesi günü yeni eğitim öğretim yılına başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2017 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 15.09.2017 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
 Okullar Pazartesi Açılıyor

Nilay YILMAZ

    ilçe merkez okullarımızın genelinde; okulöncesinde 207 öğrenci, ilkokulda 502, ortaokulda 621, liselerde 543 olmak üzere toplam 1873 öğrenci ders başı yapacak. Konu ile ilgili olarak ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Özkan Fidan'ın, gazetemize yapmış olduğu yazılı açılış mesajı şöyledir;
    “Değerli Öğretmen Arkadaşlarım, Saygıdeğer Velilerimiz ve Sevgili Öğrencilerimiz...
    Yeni bir eğitim öğretim yılma başlamanın coşku ve heyecanı içindeyiz.
    Sevgili öğrenciler; sizler eğitim kurumlarımıza bilgilenmek aklınızı zenginleştirmek ve topluma yararlı bireyler olmak için geliyorsunuz. Eğer aklınızın zengin olmasını istiyorsanız uygar bir insan olarak yetişmek istiyorsanız okulunuza dört elle sarılınız, ona sahip çıkınız. 
    Okul uygarlığın geliştiği yerdir. Okula gelmek insan hayatında çok önemli bir başlangıçtır. Atatürk bir sözünde şöyle diyor "ilk ilham ana baba kucağından sonra okuldaki öğretmenin dilinden vicdanından eğitiminden alınır."    
    Saygı değer Veliler,            
    Çocuklarımız en değerli varlıklarımız, bizim servet ve sermayemizdir. Onların iyi insan olarak yetişmeleri, kendilerine, ailelerine, vatanımıza, milletimize ve tüm insanlığa hayırlı insanlar olmaları konusunda her türlü çabayı gösteriniz. iyi bir nesil yetiştirmek veli-öğretmen ve öğrenci dayanışması ile mümkündür. Bu nedenle okullarımızdan uzak durmayın. Bu konuda hepimizin önemli sorumlulukları var.
     2017-2018 eğitim-öğretim yılının ülkemize, Havsa’mıza, tüm eğitim çalışanlarımıza ve öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyor; sağlık ve sıhhatle başladığımız eğitim öğretim yılını yine sağlık ve sıhhat içerisinde başarılı ve verimli bir şekilde sonuçlanmasını diliyor, saygılar sunuyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.