Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Halk Günü ve Muhtarlar Toplantıları Devam Ediyor

ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman ilçemizdeki vatandaşların sorunlarını birinci elden öğrenebilmek için muhtarlar ve halk günü toplantılarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 18.08.2017 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.08.2017 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Halk Günü ve Muhtarlar Toplantıları Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman göreve başladığı ilk günden itibaren ilçemizde yaşayan vatandaşlara daha geniş bir şekilde ulaşabilmek, doğrudan temas kurmak ve muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın istek, öneri ve şikayetlerin alınabilmesi, gerekli değerlendirmenin yapılabilmesi amacıyla yaptığı her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği muhtarlar ve halk günü toplantılarını yapmaya devam ediyor.
    Mahalle ve köylerde yaşayan vatandaşlarımızın istek ve önerilerini dile getirebilmeleri amacıyla, her ay düzenli olarak yapılan Halk Günü ve Muhtarlar toplantısı ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında 16 Ağustos Çarşamba günü yapıldı.
     ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman başkanlığında  daire amirleri ,köy ve ilçe mahalle muhtarlarının katılımıyla 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü Saat 10.00'da Havsa Halk Eğitimi Merkezi Toplantı Salonu'nda  Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi. 
     Havsa Toplum Sağlığı merkezi uzmanları tarafından Köy su depolarının klorlanması hakkında çözüm önerileri istişare edildi. Muhtarların  talep ve görüşleri dinlendi.
    Her ay düzenli olarak yapılan Muhtarlar günü toplantısı bayramlaşma ile sona ermesinin ardından Halk günü toplantısı Saat 11.00'da Hacıisa Mahallesi'ndeki kıraathane'de gerçekleştirildi.
    ilçemizde düzenli olarak yapılan Halk Günü toplantısı, ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman'ın katılımıyla 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü Saat 11.00'da Hacıisa Mahallesi'ndeki kıraathane'de gerçekleştirildi. Toplantı'ya ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman, ilçe Emniyet Müdürü Yasin Dikmetaş, ilçe Jan. Kom. Vekili Erkan işler, Daire Amirleri, Muhtarlar, ve  vatandaşlar katıldı.
    ilçemiz Kaymakamı Yunus Ataman kurum amirleri ile birlikte vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledikten sonra sorunların çözümü için ilgili kurum yöneticilerine gerekli talimatları verdi. Proğrama iştirak eden vatandaşlar programın düzenlenmesinden duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Bu toplantıların her ay ilçemizin farklı bölgelerinde yapılmasına devam edilecektir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.