Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şehitlerimizin isimleri Ölümsüzleştiriliyor

Şehitleri anma programı çerçevesinde ölüm yıldönümlerinde şehitlerimizin aileleri ile beraber hem mezarlıklarının yenilenmesi hem de isimlerinin verildiği sokak tabelalarının şehitlerimize yakışır bir şekilde yenilenmesi çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Şehitlerimizin isimleri Ölümsüzleştiriliyor

Nilay YILMAZ

    ilçemiz Belediyesi tarafından başlatılan şehitlerimizin isimlerinin verildiği sokak tabelalarının yenilenmesi çalışmalarına devam ediliyor. 
    Konu ile ilgili olarak ilçemiz Belediye Başkanı Oğuz Tekin yaptığı açıklamada, “Belediye olarak  bu yıl aldığımız kararla şehitlerimizin mezarlıklarını yenileyerek peyzaj ve çevre düzenlemesini tekrar yapıyoruz.     
    Bu çalışma çerçevesinde bu hafta Şehit Topçu Onb.Engin Gavak sokak yenileme çalışması da şehidimizin ölüm yıl dönümünde  Belediyemiz Park ve Bahçeler ekiplerince tamamlandı.
    Kahraman şehitlerimiz bizlerin rahat bir yaşam sürmesi için canlarını hiçe saymış yiğit evlatlarımızdır. Kahraman şehitlerimizi yaşatmak ve gelecek nesillere aktarmak için isimlerini verdiğimiz sokak tabelalarımızın yenilenmesi çalışmalarına devam ediyoruz.
    Her şehidimizi ölüm yıldönümünde hem anıyor hem de anıları için yaptığımız bu çalışmaların açılışlarını gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Şehitlerimiz için ne yapsak azdır bu hususta Engin kardeşimi ve tüm aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum".”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.