Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Çarşı Merkezde Büyük Dönüşüm Başlıyor

ilçemiz çarşısında da büyük dönüşüm başlıyor. ilçe merkezini oluşturan Fatih Caddesi'nde başlatılan düzenleme çalışmaları çarşı merkezin kaldırım çalışmalarıyla devam ediyor. ilçemizin her köşesinde çalışmalar devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2023 13:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Çarşı Merkezde Büyük  Dönüşüm Başlıyor

Nilay YILMAZ

ilçemiz çarşısında da  büyük dönüşüm başlıyor. ilçe merkezini oluşturan Fatih Caddesi'nde başlatılan düzenleme çalışmaları çarşı merkezin kaldırım çalışmalarıyla devam ediyor. 
“Kaldırım çalışmaları tamamlandığında yılların vermiş olduğu yorgunluğun hissedildiği çarşı merkezinin bambaşka bir görünüme kavuşacağını, tertemiz ışıl ışıl haliyle herkesin beğenisini kazanacığını söyleyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize açıklamada bulundu.
ilçemiz Belediye Başkanı Av. AydınBaşkan Balkan açıklamasında; “Çarşımızda kaldırım yenileme ve genişletme çalışmalarımıza devam ediyoruz. ilçemiz Fatih Caddesi'nden Cumhuriyet Mahallesine kadar olan kısımda Fatih Caddesi'nin yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz.
ilçemiz Fatih Caddesi'nden Cumhuriyet Mahallesine kadar olan kısımda doğalgaz şebeke hattının döşenmesi ve akabinde bozulan asfaltın kazılarak yeniden asfalt dökme işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlayan “Fatih Caddesi Sağlıklaştırma Projesi” ile ilgili çalışmalar kapsamında geçtiğimiz yıl Eylül ayında Avcıoğlu Gıda önünden Kilim Mensucat Fabrikasına kadar sağlı sollu yaklaşık 15.000 m2 lik kaldırım taşı yenileme çalışmalarını tamamalayıp modern görünüme sahip dinlenme banklarımızı yerleştirdik.Şimdi çarşı merkezimizde kaldırımlarımızda büyük dönüşüm başlıyor.
Kaldırım çalışmaları tamamlandığında yılların vermiş olduğu yorgunluğun hissedildiği çarşı merkezinin bambaşka bir görünüme kavuşak, tertemiz ışıl ışıl haliyle herkesin beğenisini kazanacak.Tıpkı Cumhuriyet Mahallemiz gibi çarşımızdaki kaldırımlarımızı da yenileyerek ve genişleterek hemşerilerimize daha konforlu bir yürüyüş alanı sunacağız. Kaldırım çalışmalarımız bittiğinde bölgemizin en geniş kaldırımlara sahip ilçesi havsamız olacak.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.