Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partililer ilçemizde iftarında Buluştu

Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatı Saadet Partisi Edirne il Başkanı Av. Sinan Tekin'inde katıldığı iftar yemeğinde buluştu.

Haber Giriş Tarihi: 28.03.2023 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.03.2023 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Saadet Partililer ilçemizde  iftarında Buluştu

Sertkan YILMAZ

Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatı tarafından 24 Mart 2023 Cuma günü iftar programı düzenlendi
Saadet Partisi Havsa ilçe Teşkilatının düzenlediği “Geleneksel Havsa iftarı”na, Saadet Partisi Edirne il Başkanı Av. Sinan Tekin, Havsa ilçe Başkanı Murat Aladağ, ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan, CHP ilçe Başkanı Hüseyin Özden, iyi Parti ilçe Başkanı Hasan Aktaş, ilçemiz Belediye Meclis Üyeleri ilker Güngör, Hasan Özen, Tümkiad Edirne il Başkanı Oğuz Kurum, Esnaf Odası Başkanı Saim Yıldırım, Esnaf Kredi Kooperatifi Başkanı Refik Elmas, Muhtarlar ve Saadet Partisi ilçe Yöneticileri katıldı.
Saadet Partisi Edirne il Başkanı Av. Sinan Tekin partililere hitap etti. Tekin konuşmasında, Bizler, Milli Görüşçüler olarak, sadece kendi teşkilatımızın, kendi müttefiklerimizin, bizim gibi inanan, düşünen insanların değil; bütün insanlığın saadeti için çalışan bir anlayışa sahibiz.Biz; bütün insanlığın, eksiksiz, bizim gibi inanan, inanmayan herkesin saadetini arzu ederiz. Bunun da temelinde fikir, düşünce, inanç özgürlüğü, hürriyeti yatar. insanlar, düşündükleri ve inandıkları gibi yaşayabilirlerse mesut ve bahtiyar olurlar. Bu, bizim kendi inancımızın bize bir emridir aynı zamanda.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.