Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gaytancıoğlu,“Vatandaşın Olan Geliride Isınmaya Gidiyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne Milletvekili Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu kış aylarıyla birlikte vatandaşı kara kara düşündüren ısınma giderlerini gündem getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2023 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2023 14:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Gaytancıoğlu,“Vatandaşın Olan Geliride Isınmaya Gidiyor”

Nilay YILMAZ

Vatandaşın doğalgaza, kömüre para yetiştirmediğini söyleyen Doç. Dr. Gaytancıoğlu “Vatandaş ısınamıyor ama faturalar vatandaşı yakıyor” dedi.
Doç. Dr. Gaytancıoğlu şunları söyledi: “Vatandaş tek odada, battaniye altında gününü geçiriyor ama geçen yılın nerdeyse üç katı faturalar geliyor. 
Kömür yaksın diyorsanız; seçim bölgem olan Edirne'de ilimizde üretilen yerli kömür 600 den 2200 liraya çıktı. O da üç kat arttı. Yanı ne yakarsanız yakın yanan cebiniz oluyor. 
Anlaşılan bu kış çok zor geçecek. Ülkede ısınan tek yer saray olacak gibi duruyor. Millet donarken saray eşrafı sıcağın tadını çıkaracak. Doğalgaz faturalarını ödeyemeyen, kömür alamayan yoksul vatandaşımız ne bulursa yakmaya başladı. Ampul patladı ama zararı katlanılacak gibi değil. 
Halkımızı zemheri ayazında donarak yaşamaya mahkûm eden bu saray iktidarını ilk seçimde yolcu ederek Ülkemize baharı getireceğiz. Yaz güneşinde güzel günler bizleri bekliyor.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.