Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemiz Kaymakamı Batı'dan Yeni Yıl Ziyaretleri

ilçemiz Kaymakamı ismail Hakkı Batı yeni yıla çalışarak giren polis ve jandarma ekiplerini görevleri başında ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemiz Kaymakamı  Batı'dan Yeni Yıl Ziyaretleri

Nilay YILMAZ

ilçemiz Kaymakamı ismail Hakkı Batı yeni yıla çalışarak giren polis ve jandarma ekiplerini görevleri başında ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.
ilçemiz Kaymakamı ismail Hakkı Batı ilk ziyaretini ilçe Jandarma Komutanlığı'na ve  ilçe Emniyet Müdürlüğü'ne gerçekleştirdi.
ilçemiz Kaymakamı ismail Hakkı Batı, yeni yıl nedeniyle ilçe Emniyet Müdürlüğü ve ilçe Jandarma Komutanlığına ziyarette bulunarak görevi başında olan Kolluk kuvvetlerinin yeni yılını tebrik etti ve işlerinde kolaylıklar diledi.
ilçemiz Kaymakamı ismail Hakkı Batı;” 2023 yılında; dünyada ve ülkemizde sevginin, hoşgörünün arttığı; kardeşlik, dostluk ve dayanışma duygularının egemen olduğu, birlik ve beraberliğimizin daima devam ettiği bir yıl temenni ediyoruz.
 2023 yılı aynı zamanda Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı olması hasebiyle bizler için özel bir anlam taşımaktadır. Bu yolda Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün muasır medeniyetler seviyesine ulaşma hedefi doğrultusunda devlet-millet iş birliğiyle ülkemizin gelişmesi ve mutlu yarınlara ulaşabilmek için daha çok çalışacağız.
ilçemizin sahip olduğu tarım, hayvancılık, ticaret ve kadın girişimciliği gibi potansiyellerini daha iyi noktalara taşımak, yeni yılın getirdiği şevk ve enerjiyle tüm Havsalı vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına başta kamu, kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere toplumun tüm kesimleriyle el ele vererek ilçemiz ve ülkemizin aydınlık geleceğine katkı sağlamanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.
 Tüm Havsalı vatandaşlarımızın yeni yılını kutlarken, 2023 yılının ülkemize ve tüm insanlığa sağlık,huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyor, yeni yılınızı tebrik ediyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.