Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Okul Kütüphanelerinde Kitap Sayısı Arttı

Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” Projesi kapsamında ilçemiz genelinde okullardaki kitap sayısını artırarak 11bin 725' e çıkardı.

Haber Giriş Tarihi: 03.01.2023 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.01.2023 12:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde Okul Kütüphanelerinde  Kitap Sayısı Arttı

Sertkan YILMAZ

Havsa ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü, “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” Projesi kapsamında ilçemiz genelinde okullardaki kitap sayısını artırarak 11bin 725' e çıkardı. 
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan Kütüphanesiz Okul Kalmayacak Projesi Kapsamında ilçemiz geneli okullarımızda kütüphanesi olmayan okullarımıza kütüphaneler kurulmuş, bünye-sinde kütüphanesi olan okulla-rımızın kütüphaneleri ise elden geçirilip yenilenerek öğretmen ve öğrencilerimizin hizmetine sunuldu.
Konu ile ilgili olarak ilçemiz Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gazetemize yapılan açıklamada; “Kütüphanesiz Okul Kalma-yacak Projesi kapsamında ilimiz genelinde okul müdürlüklerimiz tarafından, öğretmen ve öğrencile-rimize daha iyi hizmet sunabilmek adına kütüphanelerinde bulunan kitap sayısı ile birlikte içerik sayısı da önemli ölçüde artırılmıştır.Bakanlığımızın "Kütüphanesiz Okul Kalmayacak" projesi kapsamında kütüphanesiz okulumuzun bulunmadığı ilçemizde tüm okullarımızda ki 9391 olan kitap sayısını 11725''e çıkarttık. Öğrencilerimize keyifli okumalar dileriz.”denildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.