Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu'nda Kültürel ve Sportif Aktiviteler Devam Ediyor

Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu eğitim-öğretim faaliyetleri yanında öğrencilerine yönelik kültürel ve sportif faaliyetler de yürütüyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2022 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu'nda  Kültürel ve Sportif Aktiviteler Devam Ediyor

Nilay YILMAZ

Pandeminin etkisinin azalması ile birlikte çeşitli organizasyonlarla öğrenciler için etkinlikler düzenleniyor. Konu hakkında gazetemize bilgi veren Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan gazetemize açıklamada bulundu.
Trakya Üniversitesi Havsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mustafa Tan a.ıklamasında; “Geçtiğimiz dönem içerisinde öğrencilerimize yönelik mezuniyet töreni ve mezuniyet konseri yanında bazı spor müsabakaları düzenledik. 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Döneminde de Meslek Yüksekokulumuza yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz ile Edirne gezisi gerçekleştirdik. Bu dönemde öğrencilerimizden gelen yoğun talep nedeniyle spor müsabakaları organize ediyoruz. Kasım ayı içerisinde masa tenisi turnuvası gerçekleştirdik. Şimdide sınıflar arası karma voleybol turnuvası başladı. Voleybol turnuvasında 5 takımımız lig usulü maçlar oynuyorlar. Havsa Kapalı Spor Salonunda oynanan maçlar önümüzdeki hafta sona erecek. Ardından futsal turnuvası başlatmayı düşünüyoruz. Bahar yarıyılında öğrencilerimizden gelen yoğun talepler üzerine Çanakkale-Gelibolu gezisi düzenlemeyi planlıyoruz.  Öğrencilerimizin istekleri ve imkanlarımız doğrultusunda 2023 yılında da kültürel ve sportif faaliyetlerimizi sürdürmek istiyoruz.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.