Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ilçemizde Kadın Destek Uygulaması Tanıtıldı

ilçemizde Emniyet personeli, ilçe pazarında kadınlara aile içi şiddet ile Mücadele ve KADES uygulaması hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.12.2022 13:06
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2022 13:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
ilçemizde  Kadın Destek Uygulaması Tanıtıldı

Sertkan YILMAZ

Havsa ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 03 Aralık 2022 Cumartesi günü ilçemiz Kapalı Pazar yerinde kurulan meyve ve sebze pazarında Aile içi Şiddet ile Mücadele ve (Kadın Destek Uygulaması) KADES hakkında bilgilendirdi.
Pazaryerindeki kadınlara tek tek bilgi veren polis ekipleri ilçe pazarında yaptığı çalışmada kadınlara KADES hakkında tanıtım broşürü dağıtarak, aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesi konusunda bilgilendirmede bulundu, aile içi ve kadına karşı şiddetin önlenmesi konusunda bilgi paylaştılar.
Havsa ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri Aile içi ve kadına yönelik şiddetle mücadelede toplumsal farkındalığın ve bilincin en yüksek seviyeye çıkarılması için  her alanda çalışmalarına kararlılıkla devam ediyor.
Farkındalık oluşturmak için her alanda yürütülen KADES uygulaması  Havsa ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 04.12.2022 günü Havsa ilçe Stadyumunda oynanan Küplüspor-Kazanovaspor Amatör Futbol müsabakası öncesinde Kadına Karşı Şiddetle mücadele ile ilgili pankart açıldı ve broşür dağıtımı gerçekleştirerek farkındalık oluşturuldu

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.