Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Pazar Yerimizin Tapusu Uzun Yıllar Sonra Artık Belediyemize Ait”

ilçemizde her hafta Cumartesi günü kurulan sebze meyve pazarımızın Pazar yeri alanı artık Havsa Belediyesi'nin tapulu alanı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 09:51
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 09:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
“Pazar Yerimizin Tapusu Uzun Yıllar Sonra  Artık Belediyemize Ait”

Nilay YILMAZ

Uzun yıllardır tamamlanamayan ve tapusu bir türlü Havsa Belediyesine geçemeyen ilçemiz Pazar yerinin tapu sorunu çözüldü.
    “Belediyemiz kapalı pazar yerinin tapusunu bugün itibarı ile almış bulunuyoruz” diyen ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Bal-kan konu ile ilgili olarak gazetemize açıklama-da bulundu.
    Başkan Balkan açıklamasında; “Yaklaşık 40 yıl evvel kamulaştırma işlemleri başlamış ancak tamamlanamadığından dolayı 40 yıldır tapusu bir türlü Belediyemiz'e geçe-meyen ve bu nedenle çatısının yapım aşamasında bir çok problem yaşadığımız pazar yerimizin önemli bir kısmı olan, yaklaşık 6500 m2 lik kısmının tapusunu, Mahkeme kararı ile almış bulunuyoruz. 
    Belediyemiz kapalı pazar yerinin tapusunu bugün itibarı ile almış bulunuyoruz. Böylece yaklaşık 8.000 m2 alanını kullandığımız pazaryerimizin tapusunu tamamen Belediyemiz üzerine temiz bir şekilde geçirmiş olduk. Pazar yerimizin tapusu uzun yıllar sonra artık belediyemize ait. Bu süreçte bize destek olan kıymetli abim Av. Hüseyin Sıragezen'e teşekkür ediyorum. Belediyemiz'in yıllardır kronikleşmiş bir sorununu daha çözüyoruz. ilçemiz'e ve Belediyemiz'e hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.