Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı'nda Görev Dağılımı Yapıldı

iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı'nda görev dağılımı yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.12.2022 09:48
Haber Güncellenme Tarihi: 02.12.2022 09:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı'nda Görev Dağılımı Yapıldı

Sertkan YILMAZ

12 Kasım 2022 Cumartesi günü yapılan iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığı 3'ncü Olağan Genel Kurulda yeniden göreve seçilen iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş ve yönetimi üye çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Vatandaş, çiftçi ve esnaf ziyaretlerinin sürdüren iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş vatandaş ve esnafın sorunlarını dinleyerek partiye üye kayıtlarını gerçekleştirdi.
    iyi Parti'nin her geçen gün gücüne güç kattığını ifade eden iyi Parti Havsa ilçe Başkanı Hasan Aktaş gazetemize yazılı açıklamada bulundu. Aktaş açıklamasında, “iyi Parti Havsa ilçe Başkanlığı olarak sürekli va-tandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini dinliyoruz. Ekonominin bozuk olduğunu hepimiz evimizde, cebimizde fazlasıyla hissediyoruz. Esnafımız,çiftçimiz ve sanayicilerimiz sıkıntılar yaşıyor adeta çıkmaza giriyor.
    Partimizin, ülke ekonomisini kalkındırmak için üretime dayalı ekonomi politikası hazır. Üreten Türkiye olacağız,başka çaremiz yok. iktidara milletimiz ile birlikte geleceğiz.
    iyi Parti ailesi olarak büyümeye devam ediyoruz. Üye kayıtlarımız aralıksız devam ediyor. ilçemize bağlı Hasköy Köyünden Yılmaz Çatalkaya, Oğulpasa Köyünden Remzi Üresin ve Cumhuriyet Mahallesinden Kamil Tongel iyi Parti ailesine katılarak gücümüze güç kattılar.
    iyi Parti Havsa ilçe Teşkilatı olarak Yönetim kurulu tanıtımı ve görev dağılımını ilçe binamızda yaptık. Başkan Hasan Aktaş, ilçe Sekreteri ve Başkan Vekili Musatafa Asma, Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Yılmaz Ergün, Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Sema Baş, Mali işler Başkanı Hasan Varol, Başkan Yardımcısı Necati Arda, Medya ve Propaganda Başkanı Nagi-han Ergül, Uluslarası ilişkiler Başkanı Şengul Arslan,STK Başkanlığına Üstün Biricik, Hukuk ve Seçim işleri Başkanlığına Şerif Üstünler, Sosyal politikalar Başkanlığına Müjdat Kuşçu, Eğitim ve Kültür Başkanlığına Tolga Havsa, Ekonomi Başkanlığına Erdoğan Yıldı-rım, Milli Güvenlik Başkanlığına Hasan Doğru, Tarım ve Köyişleri Başkanlığına Mustafa idin, iletişim ve Teknoloji Başkanlığına Ferruh Akbaş, Halkla ilişkiler Başkanlığına Meydan Duman, ARGE Başkanlığına Uğur Aygün, Kalkınma Politikaları Başkanlığına Mustafa Aykız, Gençlik ve Spor Başkanlığına Rama-zan Ergül, Siyasi Politikaları Başkanlığına Nilgün Biricik getirilmiştir. 
    Vatana, millete ve Havsamıza hayırlı olsun. Allah utandırmasın. Havsa iyi Olacak Edirne iyi olacak Türkiye iyi olacak.”dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.