Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Başkan Balkan, “Gecesi Ayrı Gündüzü Ayrı Güzel Olacak”

Havsa Belediyesi, “Fatih Caddesi Sağlık-laştırma Projesi” kapsamında ilçemiz Fatih Caddesi'nden Cumhuriyet Mahallesine kadar olan kısımda Fatih Caddesi'nin yenileme çalışmaları devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2022 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2022 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://batiekspres.com/
Başkan Balkan, “Gecesi Ayrı Gündüzü Ayrı  Güzel Olacak”

Nilay YILMAZ

    Havsa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçemiz Fatih Caddesi'nde banklar ve oturma grupları yenileniyor.
    Çalışmaları yerinde inceleyen ve vatandaşlarında görüşünü alan ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan “Hem ihtiyacın karşılanması hem de görsellik açısından farklılık yaratan mobilyalarımızı yerleştiriyoruz.” dedi.
    Havsa Belediyesi, “Fatih Caddesi Sağlıklaştırma Projesi”kapsamında ilçemiz Fatih Caddesi'nden Cumhuriyet Mahallesine kadar olan kısımda Fatih Caddesi'nin yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
    ilçemiz Fatih Caddesi'nden Cumhuriyet Mahallesine kadar olan kısımda doğalgaz şebeke hattının döşenmesi ve akabinde bozulan asfaltın kazılarak yeniden asfalt dökme işlemlerinin tamamlanmasının ardından başlayan “Fatih Caddesi Sağlıklaştırma Projesi” ile ilgili çalışmalar devam ediyor.
    ilçemizin kalbi konumunda bulunan ve ilçemize gelen misafirleri karşılayan bir noktada olan Fatih Caddesi halkımızın ihtiyaçlarıda gözönünde bulundurularak yenilenerek  güzelleştiriliyor.
    Avcıoğlu Gıda önünden Kilim Mensucat Fabrikasına kadar sağlı sollu yaklaşık 15.000 m2 lik kaldırım taşı yenileme çalışmaları devam ederken bir yandanda modern görünüme sahip dinlenme bankları konuluyor.
    ilçemiz Belediye Başkanı Av. Aydın Balkan gazetemize yaptığı açıklamada; “Aralıksız çalışarak ilçemizin çehresini yenilemeye ve güzelleştirmeye devam ediyoruz.Fatih Caddemiz üzerinde başlayan kaldırım ve yenileme çalışmamızda, park ve sokak mobilyalarımızı da yerleştirmeye başladık. Hem ihtiyacın karşılanması hem de görsellik açısından farklılık yaratan mobilyalarımızı yerleştiriyoruz.
    Her biri yeni kaldırımlarımıza uyumlu ve modern çizgide seçilmiş mobilyalarımız ile ilçemize güzellikler katmaya devam ediyoruz. ilçemizin çehresi değişiyor, güzelleşiyor; yaptığımız her çalışma da ilçemize çok yakışıyor. Çalışmalarımız tamamlandığında Fatih Caddemizin gecesi ayrı gündüzü ayrı güzel olacak. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarımızın ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.